Prijzen

Tell Me More

Prijzen

Aarzel niet om ons te contacteren voor een prijsopgave. Om u al een idee te geven overlopen we even wat u op een offerte kunt verwachten:

  • Voor alle opdrachten rekenen wij een opstartkost van €10
  • Een minuut lasersnijden/graveren kost €1,5
  • De kosten van het gebruikte materiaal zijn te bekomen bij prijsaanvraag
  • Ontwerp en tekenwerk kost €30 per uur
  • Voor grote oplages maken we een speciale prijs op
  • Voor sociale projecten maken wij graag een verlaagde prijs op
  • Voor specifiek ontwerp en uitwerking van installaties rekenen wij €30 per uur

Opstartkosten

Voor alle opdrachten rekenen wij een opstartkost van €10. Dit omvat het nakijken van uw tekeningen, het instellen van de machines, en het optimaliseren van de instellingen voor het te gebruiken materiaal en andere specifieke eisen.

Lasertijd (snijden)

De lasertijd is de meest variabele factor in de prijs, dit is de tijd die onze machines er effectief over doen om uw werk gedaan te krijgen. In de eerste plaats wordt dit bepaald door de totale lengte van alle lijnen die uitgesneden moeten worden. De tweede belangrijke factor is de complexiteit van uw ontwerp: tips voor een goed en geoptimaliseerd ontwerp waarmee u de snijtijd sterk kunnen drukken vind u op onze technische pagina. Daarnaast is het te snijden materiaal een dominante factor: hoe dikker en zwaarder het materiaal hoe trager de laser zal snijden.

Lasertijd (graveren)

De lasertijd is de meest variabele factor in de prijs, dit is de tijd die onze machines er effectief over doen om uw werk gedaan te krijgen. Voor het graveren is deze recht evenredig met de te graveren oppervlakte. Andere belangrijke factoren zijn het te graveren materiaal en de preciesie waarmee de gravure uitgevoerd moet worden. Dit laatste is enkel belangrijk bij zaken waar uiterst veel detail vereist is, onze machinepark werkt in de regel erg precies.

Materiaalkosten

Wij hebben een beperkte stock van materialen, hiervoor rekenen wij in de regel slechts een kleine meerprijs op de aankoopprijs. In de veel gevallen is de materiaalkost echter maar een fractie van de volledige kost. Materialen zoals karton, mdf of lichte triplex/multiplex zijn goedkoop te krijgen. Voor duurdere materialen zoals veel kunststoffen kan dit anders zijn. Voor dit soort materialen beschikken wij ook maar over een beperkte stock. U staat natuurlijk vrij om uw eigen materiaal aan te leveren. Voor materialen die wij niet op stock hebben kunnen wij u ook helpen het benodigde materiaal aan te kopen. Afhankelijk van de benodigde hoeveelheid kan dit interessante prijzen geven.

Levertermijn

De levertermijn voor lasersnij- en graveerwerk is sterk afhanklijk van de complexiteit van de opdracht en de beschikbaarheid van materialen. Als richtlijn geven we graag een termijn tussen de 2 en de 14 dagen, inclusief weekends en feestdagen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een exacte opgave.

Afhalen/Verzenden

We hebben liefst dat u uw ontwerp komt afhalen in ons atelier. Op aanvraag kunnen wij het materiaal ook verzenden met Bpost of een andere pakketdienst, afhankelijk van de nodige levertijd. Voor grote oplages kunnen we levering voorzien.

Ontwerpen & tekenen

Wij kunnen voor u ook specifiek ontwerp en tekenwerk uitvoeren. Dit kan gaan van het omzetten van uw afbeelding in een lasersnij-/graveerbare tekeningen tot ontwerp op aanvraag van allerhande lasersnijbare projecten. Bovendien kunnen wij ook tekeningen optimaliseren om snijtijd te verkorten.

Uitvoering grotere & multidisciplinaire projecten

Wij zijn gevestigd in het VAK atelier. Dit is een grote gedeelde werkruimte waar allerhande vakmensen hun plaats vinden. Zo kunnen ook opdrachten waar een deel schrijn- of laswerk voor nodig is uitvoeren. Aanvraag van prijs en levertermijn voor dit soort projecten kunnen even in beslag nemen.